A márka

Immáron 15 éves múltra visszatekintve azt mondhatjuk, hogy az Iyashi Dôme kezelés mára egy minőségi sztenerdet képvisel a saját piacán.

 Mércévé vált, és azon nőknek és férfiaknak szól, akik megoldást keresnek a hatékony méregtelenítésre, beleértve a nehézfémek ürítését, akik szeretnének karcsúsodni, sejtjeiket regenerálni, és anti-aging kezelésben is részesülni. Szól továbbá a sportolóknak akik jobb teljesítményt, és gyorsabb regenerációt várnak.

Japán Ibusuki tartományának déli részén van egy régi hagyományokra visszanyúló gyakorlat, amit „Suna Ryoho”-nak neveznek. Több mint 300 éve tradíció, hogy a japánok forró homokfürdőt vesznek természetes hőforrások közelében. A homokba temetkezve, mintegy terápiaként, az izzadáson keresztül szabadulnak meg a szervezet méreganyagaitól, és ezáltal az egész szervezet megtisztul. Ezeken a helyeken a föld belsejéből érkező hő forrósítja át a felsőbb homokrétegeket, amely ezzel értékes képességre tesz szert.

Shogoro Uemura a cég alapítója azon dolgozott, hogy ezt a típusú hosszúhullámú infravörös sugárzást hogyan tudná a legegyszerűbben, a japán mestertechnológia segítségével Franciaországba hozni. ennek eredményeként 2004-ben megalakult az Iyashi Dôme S.a.r.l., hogy mindenki számára lehetővé tegye ezt speciális kezelést, amit berendezésünk nyújt. A Vita-Focus Kft. 2011 óta foglalkozik a berendezés disztribúciójával a Közép-Kelet-Európai régióban.

A gyártó a berendezés magas műszaki minősége mellett nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy az üzemeltetők és a felhasználók is a japán hagyományoknak megfelelően magas minőségű szolgáltatásban részesüljenek. Erre példa, hogy a berendezésen alkalmazott biztonsági sztenderdek mindig meghaladták a szabványilag kötelezően előírtak szintjét, illetőleg az is ide sorolható, hogy a berendezés használatának eredményeit klinikai tanulmányokkal és kutatásokkal egybekötött mérésekkel igazolták, melyek eredményei egészségügyi publikációkban is megjelentek.

kérdése van?

Írjon nekünk e-mailt, melyben részletezi az aktuális kérdéseit!