tanulmányok

A régi japánok évszázadokon át a hőforrásoknál lévő homokba temették magukat, hogy ezáltal megszabaduljanak a mérgektől, és megtisztítsák a szervezetüket.. A hő (amelyet a nap hosszú hullámú infravörös sugarai adtak) által felmelegedett homok különösen hatásosnak bizonyultak a közérzet javításában. Ezt a hagyományt viszi tovább az Iyashi Dôme technológiája köszönhetően a hosszú hullámú infravörös sugárzás technológiájának területén elért eredményeinek.

Klinikai vizsgálatok

A berendezés klinikai vizsgálata Svájcban történt, 22 személy részvételével. Minden résztvevőtől izzadságmintát vettek egy 25 percig tartó Iyashi Dôme kezelést követően. Az izzadságot Pasteur-pipetta segítségével vették a résztvevők mellkasáról és karjairól. Az izzadságminták vételekor nem használtak fém eszközöket. A genovai MGD Laboratórium (Svájc) vizsgálta az izzadságmintákat, valamint összehasonlította a mintákat az ugyanazon személyektől vett vizeletminták vizsgálati eredményeivel. „A grafikonok vizsgálata alapján kimutatták, hogy az Iyashi Dôme növeli az olyan mérgező nehézfémek semlegesítését, mint a stroncium, bárium, nikkel, ólom, molibdén, tellúrium, króm, kobalt, arzén, kadmium, alumínium és réz. A jelen grafikon azt mutatja, hogy a nehézfémek mennyisége magasabb az átlagosan mért 514μg/l mennyiségnél, és különös hattékonyságot figyeltek meg az alumínium ürülését tekintve.”

Kutatás eredményei

Azon személyektől vett 2 ml izzadság vizsgálata, akik legalább 25 percet töltöttek az Iyashi Dôme hosszúhullámú infravörös berendezésben, kimutatta, hogy a nehézfémek testből való távozásában valóban hatékony szerepet játszik a berendezés. Ezzel párhuzamosan vett vizeletminták összehasonlító vizsgálatával bizonyították, hogy a nehézfémek lényegében távoztak a szervetből az izzadás útján.

A kezelés kiemelkedően hatékonynak bizonyult az alumínium semlegesítésében.

Iyashi Dôme
*Blanchemaison P., Morillon.F., Clement.R., The Detox cure.
Az Iyashi Dôme hosszúhullámú infravörös berendezés használatának előnyei a nehézfémek eltávolításában.
Genesis 2012, n°167, 20-23 (Medical Journal of Gynaecology, n°167 May 2012).

SÚLYVESZTÉSRE GYAKOROLT HATÁS

Klinikai kutatás

Az összesített eredmények vizsgálata a kutatás előtt és után mért értékek összesítésével történt. Az Iyashi Dôme súlyvesztésre gyakorolt hatásainak értékelési protokollja.

A kutatást 18 fő, 25 és 57 év közötti önkéntesen jelentkező személyen végezték, a résztvevők nem változtattak a táplálkozásukon illetőleg a fizikai aktivitásukon a kutatás időtartama alatt.

A kutatás eredményei alapján az Iyashi Dôme hatékonynak bizonyult a súlyvesztés, a bőr minőségének javítása, relaxáció és a bőrhibák mérséklése tekintetében. A programban résztvevő önkéntsek 100 %-os elégedettségi rátával zárták a kezelési programot.

Két hónap alatt, heti két (összesen 16) 30 perces kezelés segítéségvel az átlagos súlyvesztés 3.4 kg volt résztvevők körében, és volt közöttük, akinél 6 kg súlycsökkentést figyeltek meg. A résztvevők ruhamérete 1-2 mérettel csökkent, testzsírszázalékuk pedig 2-3 %-kal csökkent.

Dr. JOACKIM VALERO A tanulmányhoz kapcsolódó méréseket a TANITA 3 kategóriában alkalmazható orvosi diagnosztikai mérleg segítségével végezték.

ANTI-AGEING PROGRAM

A bőr fiatalítása, és állapotának megőrzése érdekében!

cure-antiage

Iyashi Dôme

A bőr öregedése egy természetes és elkerülhetetlen folyamat, mely a ráncok, szarkalábak és pigmentfoltok megjelenésével, a bőr feszességének és rugalmasságának csökkenésével jár, az idő múlásával a bőr veszít ragyogásából. A bőröregedés egyrészt belső tényezők (pl. genetika, hormonális állapot), másrészt pedig külső tényezők (pl. stressz, éghajlat, levegő és ivóvíz szennyezettsége, dohányzás) függvénye. A kozmetikai kezeléseken túl léteznek olyan non-invazív kezelések, amelyek képesek felvenni a harcot a bőröregedés látható jeleivel.

Klinikai vizsgálat

A tanulmányt 13 fő, 31 és 63 év közötti személy bevonásával végezték, a résztvevők bőrtípusa a bőrtípusok osztályozására használt Fitzpatrick-skála szerint a II. (fehér bőrű európai) és IV. osztály (mediterrán típus) között volt. Mindegyikük összesen nyolc, egyenként 30 perces Iyashi Dôme-kezelésen vett részt, melyet heti 2 alkalommal, 4 héten keresztül folytattak.

A kutatás továbbfejlesztése érdekében biometrikus méréseket is végeztek mind az arcon, mind a testen a Cutometer® nevű eszköz segítéségével, amely a bőr rugalmasságát méri […], a Corneometer® nevű eszközzel, mely a bőr hidratáltságát méri, valamint a Mexameter® nevű eszközzel, amely a bőr hemoglobin (vörösvértest) és melanin (bőrpigment) koncetrációját képes mérni […]. Végezetül, az Iyashi Dôme által a bőr irharétegének vastagságára gyakorolt hatását az arcon és testen egy magas frekvenciájú Doppler-ultrahang készülék segítségével mérték és jelenítették meg. Ezen mérési eredmények összesítése alapján állapították az irharéteg vastagságának növekedését vagy csökkenését, illetőleg ezáltal a bőr kötőszöveteit alkotó kollagén és elasztin sejtek állapotát.

A kutatás megállapításai

Az Iyashi Dome® berendezés által kibocsátott hosszúhullámú infravörös sugárzás hatékonynak bizonyult a bőr minőségének és fiziológiai jellegzetességeinek javításában […]. Pontosabb eredményeket tekintve, a berendezés 4 hetes használata után a bőr tömörsége javul az irharéteg vastagodásának köszönhetően mind az arcon, mind pedig a test egyéb területein. A használat következtében a bőr sugárzóvá válik, tapintása selymesebb lesz, az arcon előforduló ráncok mélysége csökken, és a bőr hidratáltsága az arc és test területén is megnövekszik, az arcbőr egyenletesebbé és ragyogóbbá válik, a bőr rugalmassága és feszessége mind az arc, mind a test területén javul, valamint a bőr mikrokeringésére kifejtett előnyös hatása révén a bőröregedés jelei láthatóan csökkennek. A berendezés használata minden bőrtípus esetében hatékonynak bizonyult, és a felhasználók emellett kellemes élménynek tartották.