Infraterápia – Iyashidome

Immáron 15 éves múltra visszatekintve azt mondhatjuk, hogy az Iyashi Dôme kezelés mára egy minőségi sztenerdet képvisel a saját piacán. Mércévé vált, és azon nőknek és férfiaknak szól, akik megoldást keresnek a hatékony méregtelenítésre, beleértve a nehézfémek ürítését, akik szeretnének karcsúsodni, sejtjeiket regenerálni, és anti-aging kezelésben is részesülni. Szól továbbá a sportolóknak akik jobb teljesítményt, és gyorsabb regenerációt várnak.

Holisztikus, sokoldalú, és 100%-ban "hands-free" megoldás.

Az Iyashi Dôme előnyei

detox

Detox

Az Iyashi Dôme egy olyan mély méregtelenítést tesz lehetővé, mellyel nagy mennyiségben képes a szervezet mérgező nehézfémeket üríteni, mint például a stroncium, bárium, nikkel, ólom, molibdén, tellúrium, króm, kobalt, arzén, kadmium, réz és alumínium, különösen kiemelkedően az utóbbi esetében.

anti-age

bőrfiatalítás

Az Iyashi Dôme főleg sejtregeneráló hatása által eredményezi a bőr fiatalodását. A ráncok csökkenésével az arcbőr kismultabbá, feszesebbé válik, és egy ragyogobb, egyenletesebb tónusú bőrképet eredményez. Az Iyashi Dôme segít megakadályozni a bőr öregedésének negatív hatásait.

minceur

Fogyás

Az Iyashi Dôme kezelés során tapasztalt izzadás megfelel egy 20km-es futásnak. A mérések szerint egy kezeléssel 1.200 ml izzadságtól és 600 kalóriától szabadulhat meg a felhasználó. Az Iyashi Dôme kezelés során tapasztalt izzadás megfelel egy 20km-es futásnak. A mérések szerint egy kezeléssel 1.200 ml izzadságtól és 600 kalóriától szabadulhat meg a felhasználó.

Ahol "detox" van, ott mérgek is vannak. Klinikai vizsgálatok igazolását követően a berendezésünkbe épített innovatív katalizátorrendszert az INPI (French National Institute of Industrial Property) szabadalomként ismerte el. Az Iyashi Dôme jelenleg az egyetlen olyan japán szauna a piacon, mely ezzel a technológiával van felszerelve.

Egyéb jótékony hatásai