Gyakran ismételt kérdések

Az Iyashi szó egy japán kifejezés, amely jó közérzetet, nyugodtságot és relaxációt jelent.

Igen, a protézis viselése nem teszi ellenjavalltá az Iyashi Dôme kezelést.

Az Iyashi Dôme kezelés 30 percig tart és két, egyenként 15 perces lépésből áll. Az első 15 perces szakaszban a vendég hason fekszik, amely relaxáló, napozáshoz hasonló élményt ad. A második 15 perces szakasz háton fekve történik, itt mélyebbb fizikai hatás történik, az erőteljesebb izzadási folyamat is a kezelés ezen részénél kezdődik.

Az üzemeltetés helyének megfelelően meleg vagy forró vizes zuhany használata elérhető. A másik lehetőség nedves frissítő törölközők alkalmazása, amely a testhőmérsékletet csillapítja és gyorsabban megállítja az izzadás folyamatát.

A kezelés előtt alkalmazott testápoló krém használata nem ajánlott, lévén annak aktív összetevői nem jutnak be a bőrbe az izzadás folyamata miatt. A kezelés után testápoló krém használata kifejezetten javasolt.

Nem, épp ellenkezőleg, az általunk kifejlesztett japán szauna által kibocsátott hosszúhullámú infravörös sugarak az egészség számára előnyösek. Ez az oka annak, hogy kórházakban is alkalmaznak olyan inkubátorokat, amelyek hosszúhullámú infravörös melegítési rendszerrel vannak felszerelve, annak érdekében, hogy az újszülött babákat melegen tartsák. Ha a hosszúhullámú infravörös sugárzás nem létezne, nem lenne élet sem a bolygón.

Annak érdekében, hogy biztosak lehessünk abban, hogy mind a kezelés előtt, mind a kezelés után megfelelően hidratált maradjon a szervezet.

Az Iyashi Dôme kezelés után Ön azonnal sokkal kipihentebbnek érzi magát, a bőre puhább lesz és az éjszakai alvásának minősége is javul, valamint az alvása pihentetőbbé válik.

Klinikai tesztjeink egy átlagosan 8 kezelésből álló programon alapulnak, heti 2 kezelés igénybevételével.

Nem, a hosszúhullámú infravörös sugarak az izzadság megjelenésének hiányában is egy mély relaxáló hatással bírnak, és segítik a méregtelenítési folyamatokat. A kezelés felénél az Iyashi Dôme kezelést végző személy konzultál Önnel, hogy megyőződjön róla, hogy a megfelelő fokozatot választották és szükség esetén módosítani is tudja azt.

Nem kötelező, azonban a saját komfortja érdekében erősen javasolt.

Igen, mindazonáltal néhány üzemeltető kérésre biztosít eldobható fehérneműt.

Az infravörös sugárzás egészségügyi és élettani előnyei, különösen a hosszúhullámú infravörös sugárzás kapcsán kezdenek szélesebb körben is ismertté válni, azonban fontos tisztában lenni azzal, hogy a különböző eszközök nagymértékben különbözhetnek egymástól, annak ellenére, hogy a technológia esetleg ugyanazt a nevet viseli.