IZZADÁS ÉS AZ IYASHI-DÔME

Az izzadás elsősorban arra szolgál, hogy a szervezet eltávolítsa a felgyülemlett salakanyagokat. Sajnos azonban, még a rendszeres sport által generált izzadás sem képes erre maradéktalanul. Az izzadás két fajtáját különböztetjük meg:


például gőzfürdő, fürdő, szaunahasználat vagy sporttevékenység során termelt izzadság, melynek összetétele a vizeletéhez hasonló (só, húgysav, ammónia, aminosavak, kálium, kreatin, karbamid, víz)


például intenzív sport során keletkezett izzadság, amely zsírok – beleértve a koleszterin – zsírsavak, és a bőr alatti zsírszövet lebontása által keletkezik, testünk ezen folyamattal párhuzamosan tejsavat, aktív oxigént, és egyéb méreganyagokat is termel, az Iyashi-Dôme által generált izzadás is ebbe a kategóriába sorolható.

* Intenzív sportnak nevezünk minden olyan fizikai tevékenységet, amely több mint 20 km futásnak felel meg. 20 km alatti teljesítmény esetén a szervezet csak az első típusú izzadást produkálja. 20 és 30 km megtétele között a test elkezd a mélyebb zsírtartalékaiból dolgozni, hogy azokat energiává alakítsa. Az ekkor keletkezett izzadság a második típusba tartozik.

MEGTISZTULÁS, FOGYÁS ÉS REGENERÁLÓDÁS

Az Iyashi-Dôme egy korszerű és hatékony segítség ahhoz, hogy Ön jól érezze magát a bőrében.

Megtisztulás Fogyás Regeneráló hatás