A készülékek

Az Iyashi Dôme berendezés azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy a jó közérzet, a szépség és az egészség területén dolgozó szakemberek részére hatékony és professzionális segítséget nyújtson, immár 2004 óta.

A készülékek

Az Iyashi Dôme sohasem követett semmiféle trendet, vagy divatot, és a jövőben sem fog így tenni. Az Iyashi Dôme maga indított el egy fokozatos trendet, amelyben a kezdetektől fogva ő maga a lándzsa hegye.

A három alappillér, melyre munkánkat folyamatosan alapozuk: a BIZTONSÁG, HATÉKONYSÁG, ÉS MINŐSÉG

A biztonság

Berendezésünk ötödik generációja is rendelkezik nemzetközileg elismert UL laboratórium CE szabványi minősítésével.

2013-tól kezdve minden gyártott berendezésünk megfelelnek a „Medical Device Directive” irányelveinek, melyet egy független német laboratórium hitelesített.

2013-tól kezdve minden gyártott berendezésünk megfelelnek a „Medical Device Directive” irányelveinek, melyet egy független német laboratórium hitelesített.

Szintén 2013 óta a berendezéseink fel vannak szerelve egy megszakítóval, amely leállítja a hosszú hullámú infrapanelek sugárzását, amint a panelek több mint 40%-os fedésbe kerülnek egymással a használat során, megakadályozva ezzel, hogy a felső panel az alsót melegítse, tartósabbá téve ezzel a bevonatokat, valamint szavatolja a tökéletesen biztonságos használatot.

A berendezés monitoring rendszere egy tabletre letölthető aplikáció segítségével működik. Amellett ,hogy ezzel könnyedén kezeljük magának a berendezésnek a működését, figyelemmel kísérhetjük a panelek intenzitását az optimalizálása érdekében, szükség esetén a kezelt személyek személyre szabott dokumentációja is elérhető, melynek segítségévek személyre tudjuk szabni a kezelést. Alkalmas továbbá arra, hogy jelezze, ha a kezelt személy a kezelés időtartamát megelőzően jön ki a berendezésből, figyelemmel kísérhetjük a működési óraszámot az üzemeltető távollétében is, illetőleg alkalmas arra is, hogy kijelezzen esetleges hibákat (példa erre mondjuk egy kilazult tápkábel).

Hatékonyság

 

A felhasznált technológiát a japán gyártó kizárólagosan az Iyashi Dôme cégnek szállítja be. Több partnerünk van, amelyek több mint 10 éve sikerrel üzemeltetik a berendezéseinket! Az Iyashi Dôme cég folyamatosan fejlesztette a berendezéseit, amelyeket az egyre növekvő számú klinikai vizsgálataival támasztott alá. Minden kezelési protokoll 30 perces kezeléseket tartalmaz

Az Iyashi Dôme-ot szokás néha „japán szaunának” is nevezni, abból adódóan, hogy a technológia teljes egészében Japánból érkezik, mely mindig is ismert volt a minőségről, és a gyártói folyamatok különleges alaposságáról.

2013 (4. generáció) óta a kontroll egységek egy speciális formátumú alternáló áramot használnak (mely hatékonyabb és gazdaságosabb). Az Iyashi Dôme berendezés átlagos 350W-os kezelésenkénti fogyasztása mellett a legnagyobb hozamot adja a piacon, így megfelel korunk környezettudatos etikájának is.

minőség

A Japánból érkező panelek Európában kerülnek összeszerelésre, és kapják meg a design elemeket, majd így teljesítenek szolgálatot a világ legelőkelőbb fürdőiben, luxusszállodáiban, thalasso- és balneo-terápiás központjaiban, valamint számos szépségkilinikán.

A gyártó saját maga készíti a panelek és matracok bőr bevonatát, mel lehetővé tesz sokféle szín- és mintakombinációt erre irányuló igény esetén. Cégünk csakis a legjobb alapanyagokkal dolgozik ebben is, melyek megfelelnek mind az ISO 9001 mind a TÜV, és egyéb szabványoknak.

Alapanyagainkat a legmesszemenőbb részletekig az ergonómia, a komfort, valamint a tartósság szem előtt tartásával választottuk ki.